maandag 11 februari 2008

Nog geen lente

Wat hoor ik daar allemaal? Dat jullie een warm weekend achter de rug hebben? Temperaturen tot +17°C? Dat jullie al lentekriebels hebben? Dat jullie ijsjes konden likken?? En dat in februari??? Mannekes mannekes mannekes, 't is hier nog winter zunne. De lente begint pas op 21 maart hé. Vanochtend (maandag) was het hier -18°C met een gevoelstemperatuur van -29°. Let vooral op het minnetje voor de 18 en de 29 ;-) 't Is hier dus nog goed aan't winteren. De lente is hier nog niet in aantocht. Dat zal wat geven als wij eind maart naar België komen. Wat voor kleren moeten we meebrengen? Een shortje en een marcelleke? Tips zijn welkom!

6 opmerkingen:

luc zei

Ja,ja. Op GR buiten op een bank in het zonnetje langs de Leie mijn stukken jagersbrood op gegeten.
Zalig met het M... in de zon.
Zelfs wat zonnecrème aangedaan.

Anoniem zei

een marcelleke komt altijd van pas, of het nu zomer of winter is ;-)

Anoniem zei

kom je met die temperaturen van min zoveel graden dan toe met die kleren die je draagt op de foto's? of lopen jullie constant rond met allerlei flinterdunne thermische laagjes?

Ineke Imbo zei

De foto's dateren van zondag, toen was het nog redelijk warm, ttz. ongeveer -10°C. Vandaag (maandag) is het dus -29°C gevoelstemperatuur en dan is het aangeraden van dat sexy thermisch ondergoed onder je kleren te dragen (ikke) ... of om gewoon binnen te blijven (Steven). We redden ons wel :-)

Anoniem zei

één weekje later intussen , en hier nu ook bitterkoud, enfin , naar onze maatstaven: -2° 's nachts....Vannacht daarmee de koudste nacht van 2008,voor jullie wellicht een lachertje ...

Anoniem zei

dag

elke dag kom 'k 's piepen.
Blijkbaar amuseren jullie zich daar wel!

groeten vanuit het koud-warme Nazareth

Andries