maandag 16 juni 2008

Beach Dodgeball

Vorig weekend deed Steven mee aan de Canadian Beach Dodgeball Championchips in Ottawa. 'Beach' valt hier wel nogal ruim te interpreteren; aangezien Ottawa niet aan de zee grenst, bestond het strand uit enkele strepen aangevoerd zand op een verlaten industrieterrein. Maar dat mocht de pret geenszins bederven! Vol goede moed begon Steven's dodgeball ploegje, genaamd de Ottawa Bullets, aan de wedstrijd.

Steven in de zelfontworpen "Ottawa Bullets" t-shirt. Op de achterkant van Stevens t-shirt staat "Steven 7"

Cheerleader :-)

Het ganse team

Om je te kwalificeren voor de "money round" moest je minimum 2 van de 4 voorrondes winnen. En dat ging nog nèt. Jammergenoeg verloren de Ottawa Bullets hun eerste match in de money round en werden ze met lege handen naar huis gestuurd...

Filmpje van Steven die net níet scoort (sh*t :-)



En als je nu nog niet genoeg krijgt van dodgeball, bekijk dan zeker de website met het filmpje van 2007 ("My game is my pain") en de filmpjes die Hiroshi maakte op het kampioenschap van dit jaar (klik hier).

6 opmerkingen:

luc zei

Welke ploeg werd de uiteindelijke winnaar ?
Andere ploegen ook met cheerleader(s)?

Ineke Imbo zei

Een ploegje genaamd "Spencer's Army" heeft gewonnen. Zij waren het eerste ploegje waartegen Stevens ploeg moest spelen... en waartegen de Ottawa Bullets uiteraard ook verloren hebben.

De Ottawa bullets waren dan wél weer de enige ploeg met een cheerleader :-)

Anoniem zei

Proficiat aan Steven die op een ander continent een nieuwe sport beoefent!
Aan de cheerleader:lees eens het boek " De verborgen gesschiedenis " van Donna Tart, met cheerleaders en andere Amerikaanse toestanden in de hoofdrol.

Ineke Imbo zei

Het boek "De verborgen geschiedenis" heb ik al gelezen. Inderdaad een topboek! Hopelijk kan ik Steven overtuigen om het eens te lezen...

Lieven en Griet zei

amai, je moet precies een 'beer' zijn om dodgebal te mogen spelen ;-)

Ineke Imbo zei

@ Lieven & Griet:
Nee, je moet geen beer zijn om dodgeball te spelen; zo ziet de gemiddelde Canadees eruit ;-)