zondag 13 mei 2007

Kangaroo Island: avonturen

Op Kangaroo Island sliepen we de eerste nacht in een eco-hut. Het leuke aan die hut waren vooral de long-drop toiletten en de openlucht douches. Het water werd verwarmd met zonne-energie. De tweede nacht sliepen we in een farm waar de muizen (letterlijk!) op tafel dansten. We genoten er van een heerlijke BBQ (met kangoeroevlees), een nachtelijke wandeling (inclusief possums en 2 vallende sterren), en een gezellig kampvuur.

The Remarkable Rocks



Admirals Arch bij zonsondergang



Steven op rotsen aan de oceaan.
We zwommen ook in de oceaan... Brrrr!


We sloten onze 3-daagse af met een heus adrenaline-shot: sandboarden! Onze tour guide, een kenner op het vlak van sanboarden, verzekerde ons dat het die dag "snel zand" was. Daarom schoven we eerst de duinen af, al zittend op ons board... en dat ging al snel!!! Daarna probeerden we het rechtstaand. 't Was echt superleuk!


Hier zie je Steven in volle actie.
Jammergenoeg ontbreken de foto's van mij in actie:
de fotograaf was niet snel genoeg ;-)

2 opmerkingen:

luc zei

"snel zand"
" possums"
" long-drop" toiletten.

Nadere uitleg staat jullie te wachten bij thuiskomst.

Luc

Unknown zei

Fantastisch hé, dat sandboarden. Hebben wij in Zuid-Amerika ook gedaan! En ik kan je verzekeren: maanden later kwam er nog zand uit onze oren (wegens een paar keer over kop gegaan in de duinen...). Ook jullie andere verhalen zijn nog steeds superaanstekelijk en de foto's gewoonweg prachtig! 't Amusement!!! groetjes,
Katrien