zaterdag 28 april 2007

Blue Mountains (1)

Vandaag maakten we een fantastisch mooie wandeling in de Blue Mountains, de "Grand Canyon Walk". Eerst daalden we af in de canyon, door reuzegrote varens, eigenaardige struiken en hoge bomen.




Daarna klommen we terug naar boven, om op het hoogste punt te genieten van een adembenemend mooi uitzicht op de Canyon en de Blue Mountains - die trouwens wazig blauw kleuren door de vele eucalyptus bomen die er staan. Enjoy!






Alsof het nog niet genoeg was, maakten we na die Grand Canyon Walk nog een kleine luswandeling waarop we opnieuw prachtige vergezichten hadden.








Vanavond zijn we heel lekker gaan eten hier in Katoomba (stadje in de Blue Mountains), voor een keer geen Chinees of Thais maar gewoon lekkere Australische "fusion kitchen". Het leuke was dat er wasco's op elke tafel stonden... Hieronder zie je de goanna die Steven getekend heeft. Ik heb er ook een getekend maar gelukkig staat mijn bord erop ;-)


Morgen plannen we nog een wandeling in de Blue Mountains, waarna we terug naar Sydney keren. Daar vertrekt dan de volgende ochtend, heel vroeg, onze "domestic flight" richting... Fraser Island! Bye bye!

1 opmerking:

Lieven en Griet zei

Hey Ineke en Steven !
Amai, net voor de 1ste keer jullie blog bekeken en ben toch wel onder de indruk ! Schitterende foto's, grappige wasco tekeningen, 2 stralende lieve mensen,...
Bij de foto's van de Blue Mountains waan ik me in de drakensbergen in Zuid-Afrika. Broertje uit Zuid-Afrika is hier trouwens deze week. Leuk om hem terug te zien, en super veel geluk met 't weer. Zo'n 30 graden dus bakken en braden... Sibiet nog eens een terrasje doen, voor de verandering ;-)
Geniet nog van jullie avonturen en elkaar !!! En 'k ben benieuwd naar het volgende verslag !
Zomerse groetjes van ons allebei en tot de volgende keer, Griet & Lieven