maandag 16 april 2007

Wat we gaan missen...

Morgen vertrekken we! Van de Gentse lente vliegen we naar de Australische herfst. We zijn er helemaal klaar voor. Onze rugzakken zijn gepakt, ons huis is gekuist, de wekelijkse taken voor onze huiswachters zijn uitgeschreven ;-)

De voorbije dagen genoten we volop van het terrasjesweer... Zowel vrijdag, zaterdag, als zondag zijn we ergens wel eentje gaan drinken. Zondag kregen we er zelfs de ambiance van de jaarlijkse kelnerloop bovenop: zotte (én zatte) kelners die - gewapend met plateau en pint - een afstand van maar liefst 4 km moesten snelwandelen... zonder te morsen. Van puur volksvermaak gesproken ;-)

Jaja, we gaan't missen, die zomerse sfeer in Gent en omstreken... Wat ik zeker ga missen:

- Onze straat met al die bloeiende kerselaars
- Een lekker pakje Belgische frietjes (gelukkig gaan Esteban en ik zometeen frieten eten :-)
- Terrasje doen en mensen kijken op de Graslei in Gent
- Ijsjes likken aan 't zèètje (alhoewel: dat zal ook wel lukken in Australië denk ik :-)
- De Bourgoyen met haar kwetterende eenden en kwakende kikkers

En verder: Onze tuin die nu in volle bloei staat, ons koppeltje pimpelmezen dat druk in de weer is met aanvoeren van allerlei lekkernijen voor hun kuikens, de muziekfestivals Ten Vrede en Dranouter aan Zee, de loopwedstrijdjes Stadsloop Gent en Dwars Door Brugge, en natuurlijk - last but not least - al onze vriendjes en vriendinnetjes!!! Ciao ciao, de volgende post op deze blog zal van over de evenaar zijn! xxx

2 opmerkingen:

luc zei

Goede en veilige reis.
Geniet ervan !!!
Luc

Anke zei

Ik zag gisteren een docu over de 'deadly dozen': de twaalf dodelijkste dieren down under (oa trechterspin, witte haai, taipanslang). Ik hoop dat jullie ze alle twaalf mogen zien, maar vanop een veilige afstand, hé :-)!
Wij zagen geen enkele levende, enkel een leeg trechterspinhol...

Anke