zondag 29 april 2007

Blue Mountains (2)

Vandaag opnieuw een prachtige tocht gedaan in de Blue Mountains. Een regenboog in het regenwoud...





Hieronder zie je het "verplichte nummertje" in de Blue Mountains: the "three sisters": drie losstaande rotsen. Ze staan hier op elke postkaart :-)







En met dat 't zondag was, liepen er massa's toeristen rond. De meesten deden de "wandeling" voor een groot deel met de kabelbaan en/of de "scenic railway", het steilste treintje ter wereld!




Tot slot nog een vergezicht... nog nooit in ons leven zoveel "lookouts" tegen gekomen als vandaag!



Vanavond zijn we dan teruggekeerd naar Sydney, waar we opnieuw in ChinaTown gaan eten zijn. De vorige avonden in Sydney aten we Chinees of Thais; vanavond aten we Vietnamees in de beste Noodle Bar van Sydney. We kunnen ondertussen al aardig met de stokjes overweg :-) Ook handig om te weten: van zodra je je aan een tafel zet krijg je een (gratis) pot thee. En waag het niet die pot leeg te drinken, want van zodra je de laatste druppel hebt uitgeschonken staat er al een nieuwe, volle pot thee voor je neus!

1 opmerking:

luc zei

De regenboogfoto is een fotografisch kunstwerkje. Zeker eens te vergoten. Vooral het contrast donker-licht als een diagonaal door het landschap is wel super.